Промоција Агапе антологије у Чачку

 У понедељак 9. октобра у великој сали Дома културе Чачак одржана је  промоција књиге Агапе антологија и обележавање десет година емисије Агапе. На промоцији је поред Александра Гајшека, аутора емисије Агапе и књиге Агапе Антологија говорио и професор др Жарко Требјешанин.

Предивно вече са сјајном публиком. У двочасовном разговору, уживало је више од 400 посетилаца. Мушки део црквеног хора Вазнесењски је започео вече песмама Достојно, Стевана Мокрањца и Манасија на текст Владике Николаја, хармонизација Владимир Котлајић, диригент Вазнесењског хора којима се најтоплије захваљујемо на учешћу! Посебно се захваљујемо госпођи Верици Ковачевић, уреднику културно-образовног програма Дома културе Чачак.

На својеврсној духовној трибини представљен је плод деценијског рада на неговању културе дијалога Александра Гајшека, аутора познате телевизијске емисије АГАПЕ која је започела емитовање у октобру 2005. год. Ексклузивним интервјуом са патријархом Павлом, а потом се наставила са сталним гостом, академиком Владетом Јеротићем.

 фото: Верица Ковачевић